Jazz by the Sea is hét oude stijl Jazzfestival aan de Zeeuwse kust.

Domburg en omgeving.

Volg ons

Jazz by the Sea | 19 september t/m 22 september 2024 | DONEREN | VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Ohno Jazzband

Ohno Jazzband

Als jazzband, maar ook als vrienden, gaan we al heel wat jaren terug. We begonnen samen te spelen als band in 2001. Niet zomaar, daar gingen we echt voor! Met bloed, zweet en akkoorden werkten we aan een uitgebreid repertoire en bereikten we het professionele niveau waar we voor gingen. Kort daarna was het eerste optreden een feit en zouden er nog velen gaan volgen.

Nu zijn we meer dan 20 jaar verder en een graag geziene jazzband op menig (internationaal) jazzfestival. Nog steeds spelen we elk optreden vol energie en plezier, met elkaar en met een onophoudelijke passie voor de jazzmuziek.

Veelzijdige swingende jazz-muziek

Het repertoire van de OhnO! Jazzband is een aangename mix van oude en nieuwe jazz-muziek. We mixen authentieke New Orleans Jazz, strakke Dixieland en swingende blues met opzwepende streetparade jazz. Ook spicen we de boel regelmatig op met trendy power brass. Een verrassende afwisseling, waarmee we een breed publiek aan het swingen krijgen. Gegarandeerd!

Herkenbare en professionele uitstraling

Hoor je swingende jazz-klanken en signaleer je gestreepte broeken en roze jasjes? Dan weet je zeker dat de OhnO jazzband in de buurt is. En dat betekent sowieso: een feestje! Met onze enthousiaste, zeer ervaren muzikanten en een veelzijdig repertoire zorgen we voor een energieke jazz-beleving. Op een podium, gewoon op straat of tussen de mensen door op een festivalterrein. De Ohno! Jazzband zorgt overal en altijd voor de juiste sfeer, een blijvende herinnering!

Van traditionele New Orleans jazz-klanken tot funky grooves en uptempo power brass; met een veelzijdig repertoire zorgt de OhnO! Jazzband bij elk optreden voor een swingende jazz-belevenis. Een blijvende herinnering! Op een podium, gewoon op straat of tussen de mensen door op een festival, de OhnO! Jazzband zorgt overal en altijd voor de juiste sfeer en krijgt daarmee een het hele publiek, jong en oud, aan het swingen. Gegarandeerd!